top of page

INSCRIPCIONS CAMP DE TREBALL 2024

Per realitzar les inscripcions al camp de treball 2024, entra al següent enllaç, descarrega i respón el formulari i envia'l a naturalistesgarrotxa@gmail.com

CAMP DE-2.png

CAMPS DE TREBALL

Els camps de treball de la Generalitat representen una oportunitat única per als adolescents de 14 a 17 anys d'immersió en una experiència enriquidora que combina el treball en la millora del medi ambient amb diverses activitats guiades pels monitors i monitores. Aquest programa, estructurat en dues setmanes consecutives, se celebra en diverses ubicacions, des de cases de colonies fins a escoles, proporcionant un entorn propici per al treball col·laboratiu i l'aprenentatge.

Les activitats diàries inclouen àpats i allotjament, així com la realització de diverses activitats a l'aire lliure, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. L'enfocament principal d'aquest programa es centra en la realització de tasques ambientals amb l'objectiu de millorar el nostre entorn. Això inclou la construcció o reconstrucció de parets seques, la neteja de trams del riu Fluvià i l'eliminació de plantes exòtiques que podrien afectar la biodiversitat local.

Paral·lelament a les activitats de treball, es duen a terme tallers d'educació ambiental amb la participació de membres de l'Agrupació, proporcionant als participants una comprensió més profunda dels problemes ambientals i les possibles solucions.

Quant a l'oci, els adolescents tenen l'oportunitat de gaudir d'una ampla gamma d'activitats recreatives. Aquestes inclouen visites al circ d'Olot, sessions a la piscina local, excursions als diversos gorgs propers d'Olot, jocs, guerreres d'aigua, gimcanes pel bosc i excursions per la Fageda d'en Jordà. Aquesta combinació equilibrada de treball i activitats d'oci no només fomenta el desenvolupament personal dels participants, sinó que també crea un fort sentiment de comunitat i consciència ambiental. En conjunt, els camps de treball de la Generalitat ofereixen una experiència única que va més enllà de la millora del medi ambient, abordant també el creixement personal i la connexió amb la natura.

bottom of page